Krenuli smo s novom sezonom redovnih treninga za male i velike u Aikido klubu Musubi!

Nakon ljetne stanke i s početkom nove školske godine došlo je vrijeme da se odjene “keiko gi” (iliti kimono), stupi na tatamije i krene u nove pobjede. Na već poznatoj lokaciji dvorane u ulici Florijana Andrašeca na Trešnjevci i u dosadašnjim terminima ponedjeljkom, petkom i subotom nastavljamo s redovnim i sistematski osmišljenim treninzima aikida za djecu uzrasta od 10 godina na više te za odrasle.

Na treningu smo vidjeli neka stara i neka nova lica. Upisi i dalje traju, a grupa se još popunjava te kroz naredne treninge očekujemo nastavak u punom broju. Ovogodišnji plan je da i dalje nastavljamo sa sistematskim prolaskom kroz program za polaganja kyu i dan stupnjeva gdje ćemo se najprije prisjetiti osnova aikida – taijutsu (tehnike tijela) i buki waza tj. aikiken i aikijo (tehnike japanskim oružjem). Kroz sezonu nam je također u planu organizirati različite radionice za sve članove kluba i radoznalce izvana te sudjelovati na događanjima u organizaciji prijateljskih klubova, nacionalnog saveza (HAS) i međunarodne aikido organizacije (AIKIKAI/IAF).

Treninge u klubu vodi Musubi dojocho Sensei Predrag Jukić 5. dan Aikido Aikikai, član tehničke i ispitne komisije Hrvatskog Aikido Saveza uz pomoć Sensei Rade Sikirića 3. dan, Luke Tomića 1. dan, Andreja Sabljića 1. dan i kineziologa Branka Užarevića 1. kyu. Uz podučavanje novih članova i početnika, treneri također vrijedno rade i na svome daljnjem razvoju i usavršavanju kroz različite specijalne treninge i seminare koji se organiziraju tijekom godine te na taj način osiguravaju napredak kvalitete rada kluba iz godine u godinu.

Veselimo se daljnjem druženju, novim poznanstvima, napretku i uspjesima. Svi su pozvani da nam se pridruže! いらっしゃいませ

Započeli smo novu sezonu

Više o treninzima i upisima potražite OVDJE.

Potražite nas i nas i ovdje! YOUTUBE