Krenuli smo! Unatoč svim nedaćama uspjeli smo započeti novu sezonu treninga u Aikido klubu Musubi.

Morali smo napraviti neke izmjene i prilagodbe te smanjiti kapacitete radi epidemioloških mjera, ali zato su treninzi ostali na dosadašnjem nivou kvalitete, ako nisu još i bolji.

Kako ne možemo koristiti školsku dvoranu za vrijeme trajanja epidemije, preselili smo sve treninge u manju dvoranu Sportvizije nedaleko dosadašnje lokacije. Također smo morali smanjiti broj polaznika po grupi pa smo zato stvorili više manjih grupa u različitim terminima.

Interes je bio veliki tako da smo grupe brzo popunili, ali smo zato napravili listu za sve zainteresirane koji se mogu pridružiti čim se oslobodi prvo slijedeće mjesto.

Termine odraslih smo podjelili u raniji za one koji žele odmah nakon posla otići na trening i na kasniji trening za srednjoškolce i studente koji dolaze nakon kasne nastave i predavanja. Između ta dva termina je trenin dječje grupe koji je dovoljno kasno da stignu i oni kojima škola završava kasnije, a ujedno nije prekasno da se nebi stigli nakon treninga doma večerati i pripremiti za slijedeći dan.

I tako nakon pola godine izbivanja, vratili smo se u dvoranu puni volje i želje za daljnjim napretkom…