Aikido klub Musubi je predan zaštiti privatnosti posjetitelja i članova.

Osobni podaci (kao što su ime, prezime, adresa e-pošte) mogu biti prikupljeni na dobrovoljnoj bazi ili ako nam pošaljete upit putem e-pošte. Te podatke koristimo isključivo da bi vam poslali detaljnije informacije o treninzima ili odgovorili na upit druge vrste. Također, možemo čuvati podatke vaše komunikacije s nama.

Više osobnih informacija tražimo samo u slučaju kada postajete članovi kluba te u tom slučaju ispunjavate Pristupnicu za članstvo u kojoj tražimo i ostale podatke poput adrese, OIB-a, zanimanja, datuma i godine rođenja te telefona. Ti podaci postaju dio evidencije članova koju smo zakonski dužni voditi te ih koristimo isključivo u interne svrhe.

Podatke čuvamo u digitalnom obliku i nikada ne ustupamo, dijelimo ili prodajemo trećoj strani te se maksimalno trudimo zaštiti ih od neovlaštenog pristupa ili otkrivanja. Vaši podaci ili eventualne fotografije sa aikido susreta i treninga neće se koristiti u marketinške svrhe bilo koje vrste osim ako nemamo vaše izričito dopuštenje.

Pristup osobnim informacijama imaju isključivo odgovorne osobe kluba (predsjednik, tajnik, treneri).

Pojedinosti o osobnim informacijama koje čuvamo o vama i njihovo brisanje možete zatražiti direktno putem e-pošte na info@aikido-musubi.hr pod uvjetom da je to u skladu sa zakonima koji nas obvezuju.

Upotreba kolačića (Cookies)
U cilju poboljšanja naše web stranice koristimo kolačiće (cookies) iz usluge Google Analytics kako bismo dobili informacije o tome kako posjetitelji koriste našu web stranicu, kao i kolačiće koji nam pomažu da ubrzamo odziv naše web stranice. Ne upotrebljavamo kolačiće da vas osobno identificiramo (prikupljaju se potpuno anonimno).

Postavke kolačića
Možete onemogućiti kolačiće u postavkama vašeg preglednika. Dakle, vi imate mogućnost upravljanja korištenjem kolačića odnosno njihovog blokiranja tako da podesite postavke svojeg Internet preglednika. Bez korištenja kolačića pojedini dijelovi naše web stranice mogu funkcionirati ograničeno ili biti izvan funkcije.

Poveznice
Naša web stranica sadrži linkove na druge web stranice za koje vjerujemo da mogu biti korisni za naše članove i posjetitelje. Ovdje opisana pravila o privatnosti ne primjenjuju se za te web stranice.

U slučaju bilo kakvih promjena u Izjavi o privatnosti, to će biti odmah objavljeno na ovoj web stranici.