U Splitu održan Aikido susret tehničke komisije Hrvatskog Aikido Saveza.

07.  je prosinca  na Poljudu u Splitu i 08. u Kaštel Šućurcu održan Aikido susret tehničke komisije Hrvatskog Aikido Saveza otvoren za sve klubove HAS-a.

Na susretu je sudjelovalo četrdesetak aikidoka iz svih djelova Hrvatske, a događaj su vodili članovi Tehničke komisije Ivan Zafranović Sensei 5. dan Aikikai, Robert Malić Sensei 5. dan Aikikai, Predrag Jukić Sensei 5. dan Aikikai i Jakša Alfirević Sensei 4. dan Aikikai.

Susret je započeo s jutarnjim trosatnim treningom koji su zajednički vodili članovi Tehničke komisije te je nakon popodnevne stanke susret nastavljen s još jednim dvosatnim treningom. Svatko od članova komisije je imao priliku podijeliti svoje znanje sa sudionicima i na sebi svojstven način približiti aikido vještinu svima željnima znanja i učenja.

Nakon popodnevnog treninga održala se kratka demonstracija aikido vještine klubova učesnika te nakon toga Skupština Saveza koja se održavala u sjedištu HAS-a.

Nakon obaveza, večer se nastavila u ugodnom druženju na zajedničoj večeri

Tehnička komisija Hrvatskog Aikido Saveza

Slijedeći dan se susret nastavio u Kaštel Šućurcu gdje su kroz dvosatni program Sensei Zafranović i Sensei Jukić podučavali tehnike obrane od štapa (jo dori) te tehnike bacanja štapom (jo nage).

Nakon završetka susreta, iskoristila se prilika za ugodno druženje na suncem obasjanu rivu Kaštel Šućurca.