Završetak sezone u dvorani u Aikido klubu Musubi obilježen je uspjehom i velikim postignućima naših članova. Tijekom proteklih mjeseci održali smo brojne treninge, radionice, gostovanja i druge aktivnosti koje su pridonijele razvoju i jačanju našeg kluba.

Ove sezone, Aikido klub Musubi organizirao je redovite treninge u dvorani kluba B Residence, gdje smo usavršavali tehnike i jačali naše tijelo i duh. Naši instruktori su se potrudili osigurati kvalitetan program koji je uključivao temeljne tehnike, kao i napredne vježbe za iskusnije članove. Pored redovitih treninga, održali smo i nekoliko specijaliziranih radionica koje su bile otvorene za sve članove. Radionice su pokrivale različite aspekte Aikida, kao što su rad s oružjem, tehnike pada i samoobrane. Također smo ugostili nekoliko gostujućih instruktora koji su podijelili svoja znanja i iskustva, obogaćujući našu zajednicu.

Sezona je bila bogata gostovanjima i međuklupskim susretima. Posjetili smo nekoliko drugih Aikido klubova i sudjelovali na seminarima, što nam je pružilo priliku za razmjenu iskustava i dodatno usavršavanje. Takvi događaji ne samo da jačaju naše tehničke vještine, već i stvaraju osjećaj zajedništva među aikidokama.

Iako je sezona službeno završila, naš klub ne miruje. Tijekom ljeta selimo se trenirati u prirodu, koristeći prednosti otvorenog prostora za poboljšanje naših vještina. Treninzi na otvorenom pružaju drugačiji kontekst i dodatne izazove, što doprinosi našoj sveukupnoj kondiciji i prilagodljivosti. Ovi treninzi su odlična prilika za povezivanje s prirodom i za stvaranje dodatne motivacije među članovima.

S početkom rujna, vraćamo se u dvoranu i započinjemo novu sezonu treninga. Planiramo nastaviti s bogatim programom koji će uključivati redovite treninge, radionice i gostovanja. Naši ciljevi ostaju isti – unaprijediti tehniku, jačati tijelo i duh, te graditi zajednicu temeljem poštovanja i uzajamne podrške. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na treninzima i postanu dio naše Aikido obitelji. Bez obzira na razinu iskustva, uvijek ima mjesta za nove članove koji žele učiti i rasti zajedno s nama.

Za sva dosadašnja događanja i novosti pogledajte OVDJE.